Techniek

Voor het komende schooljaar willen we graag een start maken met de inrichting van een technieklokaal op de Oudvaart. Het leegstaande oude kleuterlokaal is hiervoor aangewezen. Op dit moment zijn we bezig een lijst met materialen samen te stellen die we graag in het lokaal willen gebruiken.

Voor dit lokaal zijn we dus op zoek naar extra materiaal. Nu kunnen we alles kopen (duur) maar we kunnen ook kijken wat er al aanwezig is. In eigen huis maar ook wellicht bij u thuis.

 

Gereedschap

Mocht u in het bezit zijn van oud, niet meer gebruikt gereedschap (in goede staat) zoals bijvoorbeeld een schroevendraaier(set), hamers, nijptangen, kniptangen, striptangen, enzovoort, dan houden we ons aanbevolen. We zullen zien dat we dit materiaal dan een mooi tweede leven kunnen geven.

 

Bouwmateriaal

Ook willen we graag in contact komen met mensen die de zolder opruimen en graag oude Duplo, Lego, K’nex, bouwblokken, Playmobil, Meccano, enzovoort, willen wegdoen.

 

Ouderhulp

Mocht u hierover mee willen denken, praten, bouwen dan kunt u zich melden bij meester Gerben Eppenga.

We zijn op zoek naar goede ideeën, lessen, materialen, inrichters. Bent u die handige moeder of vader die wil helpen met inrichting van het lokaal, dan horen we graag van u. De eerste werktafels zijn al geregeld. Nu willen we verder met schilderen, ophangen, inruimen van de ruimte, zodat we vlot de eerste kinderen van school aan de slag kunnen laten gaan.

Alvast bedankt voor uw aanmeldingen!

 

Vriendelijken groeten,

Gerben Eppenga