Even voorstellen!

Beste ouders, verzorgers en andere genodigden die deze nieuwsbrief lezen; graag stel ik mezelf even voor!

 

Mijn naam is Jeroen van den Brom, ik ben 27 jaar en ik woon hier in Sneek.

Mogelijk hebben wij elkaar al eens getroffen in de wandelgangen van de Oudvaart. In het afgelopen halfjaar ben ik namelijk regelmatig actief geweest als invalleerkracht voor verschillende groepen op de school. Ook zou u mij al eens gezien kunnen hebben tijdens het schooljaar 2015/2016; toen ik mijn stage liep bij de groep 7/8 van destijds.

 

Hoe dan ook, graag wil ik u laten weten dat ik vanaf 12 februari tot aan het einde van het schooljaar een nieuwe meester ben bij groep 7. Ik ben hier nu namelijk gestart aan mijn ‘LIO’     (= Leraar In Opleiding). Dit kunt u zien als een afstudeerstage waarin ik, in samenwerking met duo collega Gerben Eppenga, mijn uiterste best zal doen om mezelf volledig klaar te stomen voor alle verantwoordelijkheden die horen bij een ‘volwaardig leerkracht’.  

 

Buiten een passie voor het onderwijs houd ik mij met veel meer andere dingen bezig. Zo ben ik ook werkzaam bij het promoteam van de NHL/Stenden. Ik zet mezelf daar onder andere in om voorlichtingen te geven op middelbare scholen, scholieren te begeleiden op open dagen en opkomende studenten te helpen bij het maken van hun studiekeuze, bijvoorbeeld door het geven van workshops.

 

Verder ben ik een persoon die soms even behoefte heeft om een dosis creativiteit in een persoonlijke uitlaatklep te storten. Zo ben ik regelmatig bezig met het creëren van internet video’s of kan ik mezelf verliezen in het tekenen. Overigens mag u ook van mij weten dat ik waarschijnlijk de grootste James Bond nerd ben die u in Nederland kunt treffen! Buiten deze passies om vind ik het ook fijn om 3 dagen in de week te fitnessen in de sportschool en hecht ik ontzettend veel waarde aan mijn vrienden. Ik ben van mening dat het leven een fantastisch gegeven is en dat we als mens eigenlijk dagelijks zouden moeten vieren dat we bestaan. Daarom vind ik het belangrijk om met de mensen om mij heen zoveel mogelijk leuke herinneringen te maken en regelmatig te genieten!

 

Ik heb nog nooit het gevoel gehad dat mijn leven een sleur werd en ik vind het simpelweg belangrijk om dit lekker zo te houden!

 

De komende periode zullen we elkaar ongetwijfeld beter leren kennen! U kunt mij in ieder geval iedere maandag, dinsdag en woensdag treffen op de Oudvaart, dus klop gerust even aan!

 

Ook ben ik te bereiken op het volgende emailadres: jeroen.vandenbrom@oudvaartsneek.nl.

 

(Meester) Jeroen van den Brom.