Run for Phéron

Op 15 april organiseer ik, Elbrich de Boer - moeder van Minke in groep 6 en Jonne in groep 2 - een hardloopevenement voor het goede doel van Stichting Phéron. Deze stichting biedt hulp en troost bij babyverlies, onder andere door het aanbieden van memory boxes in diverse ziekenhuizen door het hele land.

 

Oprichtster Sharon heeft mij gevraagd om te helpen bij het organiseren vanwege mijn sportieve kant en dat doe ik graag! Het doel is om al het inschrijfgeld dat we ophalen volledig naar de stichting te laten gaan. Hoe meer deelnemers, hoe meer geld we dus ophalen. De start en finish van de Run is op camping De Domp en het parcours loopt langs het water van de Oudvaart, door Pasveer naar het Zwettebos en weer terug naar de Camping via het Burgemeester Van der Hooppark. Een prachtige route van 5,5 km door jullie eigen buurt dus! Iedereen kan mee doen en je kunt kiezen voor 1 of 2 rondes.

 

Inmiddels hebben we al meerdere sponsoren, waaronder Echte bakker Posthuma, Camping de Domp, Albert Heijn Stadsfenne en De Kajuit. We hopen op een onvergetelijk evenement dat een heel mooi bedrag oplevert voor het goede doel!

 

Het zou super leuk zijn om onder de lopers veel bekende gezichten te zien van school! En ben je niet zo’n hardloper? Dan ben je ook heel erg welkom als verkeersregelaar, want daar zoeken we er ook nog een paar van. Aanmelden kan via www.stichtingpheron.nl/runforpheron/ en voor meer informatie mag je altijd mailen naar elbrichd@hotmail.com

 

Zien we jou ook op 15 april? De start is om 11 uur voor de 11 km en om 11:15 voor de 5,5 km.