Open dag

Dinsdag 20 maart bent u van harte welkom tijdens de open dag op de Oudvaart.

 

Van 8.30-14.15 uur kunt u een kijkje nemen in de klassen. 's Ochtends volgen we het reguliere lesprogramma.

 

Bij de koffiecorner (grote tafels vlakbij de keuken) kunt u onder het genot van een kopje koffie ook kennismaken met Marjan Zijlmans (ggd Fryslan) en Thea Visser en kunt u bij hen met vragen terecht over gezondheid, opvoeding en coaching. Ze zullen beide aanwezig zijn van 10.00-11.00 uur.

 

's Middags hebben alle leerlingen lessen wetenschap en techniek. Daarbij zijn de kinderen van groep 1-2a en 1-2b door elkaar en volgen zij een les bij juf Anja of juf Wilma.

Ook groep 3 en groep 4 zijn gemengd. Deze leerlingen volgen een les bij juf Suzanne of juf Sandra.

De leerlingen van de groepen 5, 6, 7 en 8 zijn in 4 groepen verdeeld en volgen op een middag 2 lessen bij meester Robert, juf Titia, meester Gerben of juf Dineke.

 

Groep 1-2a heeft van 11.00-12.00 uur een workshop kleuterdans. De leerlingen gaan in 2 groepen gedurende een half uur in het speellokaal dansen met Tamar van "Kijk, ik dans". Tamar geeft elke dinsdagmiddag haar eigen les kleuterdans van 15.00-15.45 uur en verzorgt regelmatig workshops aan onze kleuters.

Tevens gaat zij 's middags een aantal workshops geven aan peuters. Er zijn nog wat plekjes vrij, dus uw peuter kan nog meedoen om 13.15 uur of 14.00 uur. Opgeven kan via sandra@oudvaartsneek.nl

 

Na schooltijd mogen de kinderen van onze school rondleidingen geven aan wie ze maar willen. Dat kan u als ouder zijn, opa's of oma's, vriendjes, noem maar op. De leerkrachten zijn in de klassen aanwezig en de leerlingen mogen in de klassen laten zien waar zij aan werken en wat ze zoal doen op een dag.

 

De open dag duurt tot 17.00 uur.