Kerstkaartenactie

Dit jaar doet de Oudvaart mee met de kerstkaarten actie mede mogelijk gemaakt door de organisatie: MR Pencil. Deze actie is bedoeld om geld in te zamelen voor onze school. We willen het geld gaan gebruiken om nieuwe materialen voor het schoolplein te kunnen aanschaffen.

De kinderen hebben vrijdag 8 december setjes met zelfontworpen kaartjes mee gekregen. Deze kaarten mogen de kinderen gaan verkopen aan familie, vrienden, kennissen enzovoort. Een setje bestaande uit zes kaarten kost €6,-. Het is ook mogelijk om losse kaarten te verkopen. De kaarten kosten €1,- per stuk. Voor de fanatieke verkopers is er zelfs een poster te winnen van hun eigen ontworpen kerstkaart.

Woensdag 20 december is de dag dat alle kinderen het geld mee mogen nemen naar school. Zo kunnen we de opbrengst nog voor de kerstvakantie kenbaar maken. Als er setjes met kaarten niet verkocht worden, dan moeten deze terug gebracht worden naar school. Dit kan ook op woensdag 20 december.

Allen veel succes met de verkoop van de kerstkaarten! De kerstkaarten zien er prachtig uit!

 

 

Hieronder kunt u de begeleidende brief lezen die bij de kerstkaarten zat:

 

Dag ouder(s)/verzorger(s)

 

Wist u al dat uw kind een kunst naar is? Daarover is geen twijfel: uw kleine artiest creëerde,enkèle Weken geleden een fantastisch kunstwerk. En dat werd omgetoverd tot ee dubbel kerstkaartje, mét envelop. Waarom? Om samen met de school geld in te zamelen voor het doel van de school.

 

En ... actie!

 

Het startschot is gegeven. Onze school verrast de komende weken Jan en alleman met onze unieke kerstkaartjes. Leerlingen én leraren bundelen de krachten om samen een mooie opbrengst binnen te halen.

 

U toch ook?

 

En ook uw inzet kunnen we gebruiken. Kent u mensen die weleens kerstkaartjes versturen? Iedereen, toch! Spreek ze dan ook aan: familie, vrienden, kennissen, collega's, buren ... Oké, de starterskit van uw verkooptalent telt maar zes sets van zes dubbele kaartjes met enveloppen.

Voor uw artiest

Zes euro dat is de scherpe prijs voor zes luxe dubbele kaarten met het ontwerp van uw kind. Helpen kost u bijna niks: een duwtje in de rug en een oogje in het zeil. Want het is belangrijk dat al het geld en de overgebleven kaartjes weer bij de leerkracht terechtkomen. En uw opbrengst? Onbetaalbaar: een topstuk en de glimlach van uw kleine trots.

 

Doet u mee?

 

Onze school ziet het al helemaal zitten Samen halen we een recordbedrag op!

 

Alvast bedankt!

Vriendelijke groeten

Team de Oudvaart