Japanse school

Maandag 7 en dinsdag 8 november hebben wij met groep 8 de Japanse school in Amsterdam bezocht. We werden verwelkomt met een erehaag door de hele school. De Japanse kinderen zongen Nederlandse liedjes voor ons.

De rest van de ochtend stond in het teken van elkaar leren kennen door verschillende activiteiten te doen. Zo werd er muziek gemaakt, gekookt, geknutseld, gedanst en gesport.

Om half 4 was de school uit en gingen de kinderen met hun Japanse "klasgenoten" mee naar huis. Alle kinderen sliepen in tweetallen bij een Japans gastgezin. Japanse hapjes eten, met z'n allen bowlen en Engels praten, super spannend!

's Morgens kwamen alle kinderen weer met de bus op school. De rest van de ochtend werden er weer allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Met als afsluiting een heerlijke eigengemaakte lunch.

 

Het was een onvergetelijke ervaring voor de kinderen! Op maandag 30 januari en dinsdag 31 januari komen de Japanse kinderen naar onze school. Wij willen hen dan ook net zo'n warm welkom geven als wij bij hen hebben gehad en ze een stukje van de Nederlandse cultuur laten ervaren.